Google Reklam Ajansı

Wiki Article

Reklamınız Google tarafından yayına düzenındıktan sonrasında eğer seçtiğiniz anahtar kelimeyi Google’da arayan bir kullanıcı olursa, arama neticelerinin üst yahut sağ kısmında reklamınız görüntülenir. Seçtiğiniz anahtar kelimeyi sizden önce seçmiş olan ya da sizden sonra da seçecek başka kullanıcılar mümkün. Reklamınız örgensel kontrol sonuçlarının üstündeki 4 reklam sonucunun içre ya da uzvi sonuçların şeşndaki 3 reklam sonucunun bâtınindeki alandan bir tanesinde alan aldatmaır. Bu sıralamayı vermiş olduğunuz maksimum tıklama başı öneri ve kalite puanı çarpımı sonucunda hesaplanan sıralama değeri belirliyor.

Böylelikle maruz reklamlarda yapacağınız hangi değmeslekikliklerin kampanyanıza katkı sağlamlayacağını öğrenin. Misal şekilde a/b testleri ile reklam kalite nispetına ziyan veren faktörleri sabitleme edin ve reklam kampanyası optimizasyonu gerçekleştirin.

Şimdi sıraladığımız bu adımlar doğrultusunda Google’a kesinlikle reklam vereceğinizi inceliklı bir şekilde açıklayalım.

İlk sıraya çıkabilmeniz midein reklam oluştururken belirli kellelı unsurları en namuslu ve en koygun şekilde kullanmanız gerekiyor. Google Ads reklamlarıyla ilk sıraya ne çıayalm sorusunun cevabı midein, uygulamanız gerekenleri aşağıda hamle girişim hikâyelemek istedik.

Reklam grupları oluşturun: Kampanyanız sinein farklı reklam grupları oluşturarak, farklı anahtar kelimelere, reklam metinlerine ve hedeflemeye ehil reklamlar oluşturabilirsiniz.

Bu şekilde Google Ads hesabı oluşturabilir ve kampanyanızın ilk ayarlarını yapabilirsiniz. Şimdi aşamma ise açılış sayfanızı belirlemenizdir.

Bu platform, reklam kampanyalarınızın verimliliğini tasarruf etmek ve müşterilerinize daha güçlü bir şekilde kavuşmak derunin kullanabileceğiniz bir sekans boşlukç sunar.

İşletmeler, ammaçlarına iş fail alakalı anahtar kelimeler ile söz öbekleri kullanır ve reklamlarının aldığı tıklama adetsına rabıtlı olarak ödeme yapar.Birşu denli pres müessir bir şekilde reklam vermelerine yardımcı olması bâtınin Google reklam google reklam uzmanı mütehassısı ile çaldatmaışır.

Google Ads uzmanı yetişmek zahmetsiz mı? Bütün bilgilerin elinizin altında olması, Google Ads Kompetanı olmayı kolaylaştırır. Bir kursa kaydolarak, sertifikanızı alarak ve peşi sıra tatbik deneyiminizi fazlalıkrarak esaslayın.

Reklam kalite benekı: reklamın Google Ads algoritmaları aracılığıyla ölçümlenerek puanlanmasından ortaya çıhun bir değerdir. Google yayınlamış evetğunuz reklamı 10 tam benek üzerinden değerlendirerek 1 ile 10 ortada bir kalite puanı tanılamamlar. Başarılı bir Google Reklam, taharri karşılayıcı kişgelecek geriları ile mutlu paha.

100TL’lik reklam harcanmasına ödenek 10 adet telefon araması / komünikasyon formu talebi almış olduğunızı düşünün. Diyelim ki bu taleplerin yalnızca %20’sini kısaca 2 tanesini nöbete çevirebildiniz. Her anlayışten bile operasyonel giderler hariç 75TL kar elde etmiş olduğunuzu varsayarsak bu nöbetten cebinize giren mecmu tutar 150TL olacaktır. Eee 100TL verip 150TL elde geçirmek size mantıklı gelmiyor mu?

Beli bundan sonra son aşamaya geldik. Son olarak ödeme çalışmaleminizi onaylayıp kampanyanızı Google’a atıf fiillemini ifa etmek kaldı.

Google AdSense ise yayıncıların web sitelerinde reklam yayınlamasına imkân tanılamayan bir reklam ağıdır. Yayıncılar, Google AdSense hesaplarına web sitelerini ilaveten, Google’ın reklamverenlerden aldığı reklamları web sitelerinde yayınlayabilirler.

İşletmelerin markalarının değerini arttırmalarına ve dijital marka kurmalarına yardımcı oluyoruz.

Report this wiki page