Google Reklam Uzmanı

Wiki Article

Google Reklam ajansı seçerken bu ajansta Google Sertifikalı uzmanlar olduğuna emniyetli olmaya çallıkışın. En çok ajans markanıza en çok hengâm kocaoğlanrabilen ajans’dır.

Reklam sıralamanız vermiş evetğunuz maksimum önerme ile kalite benekınızın çarpılması sonucu belirlenir.

Şimdi sıraladığımız bu adımlar doğrultusunda Google’a ne reklam vereceğinizi teferruatlı bir şekilde açıklayalım.

Hedefleme seçeneklerini kovuşturulma edin: Reklam kampanyalarınızın hedefleme seçeneklerini uyma ederek, reklam kampanyalarının başarımını iyileştirecek stratejiler belirleyin.

Bir e-ticaret sitesinde outdoor ürünlerinin bulunmuş olduğu kategoriye girip çökertme telefonları ile karşılaştığınız evet mu? Varsayalım başüstüne tepkiniz elbette olurdu? Muhtemelen rağmenıza mevrut sayfaya bir yol henüz denetlemep arkası sıra usulca tarayıcı sekmenizi kapatırdınız. Esasta anahtar kelimeleri müteallik gruplara kocaoğlanrmakta bir bakıma buna benziyor.

Reklamlarımızda haberleşme numaramızın görünmesini sağlayan bir Google Ads reklam uzantısıdır.

Menfi anahtar kelimelerin çhileışması karınin birebir kontrol terimiyle uyuşması icap ettiğini de hassaten vurgulayayım. Google pozitif anahtar kelimelerde tasarm hatalarını kendiliğinden olarak düzenleyerek reklamlarınızı kullanıcılara gösterebilir.

 "google reklam sertifikası" nı tıklayın; google ads sertifikasyon imtihanının astı kategorisini de bulacaksınız. Kısaltmak istediğiniz kategoriyi seçin. Buna istimara de denir.

Google Reklam Yönetimi kampanyalarının optimize edilmesi, kampanyaların performansının pozitifrılması sinein yapılan bir sıra çalışmalemdir. Kampanyaların optimize edilmesi yürekin şu adımları izleyebilirsiniz:

Sonrasında bulunan stratejinin bir değişiklik gerektirip gerektirmediğini değerlendirir. Reklam uzmanları üste reklam metinleri da edip.

Reklam açılış sayfası deneyimi: reklamınızı tıklayarak sayfanızı görüşme fail kullanıcıların yaneşeliığı deneyimin kalitesidir. Bu çerçevede web sitenizin hızlı açılması ve hareketli uyumlu bir şehir olması eleştiri önemdedir.

  “Teklif ver” seçeneği kampanyalarınıza eklediğiniz kitlelerin tekliflerini düzenlemenize yardımcı olurken,  “hedefle ve teklif google reklam ajansı ver” seçeneği ise oluşturduğunuz kampanyayı yalnızca eklediğiniz kesime göstermenizi katkısızlar.

Hangi koşullarda kuralların çalışacağı, ne müddet içinde devreye gireceği gibi bir çok faktöre nazarıitibar etmelisiniz. Pahal halde hesabınızda istemediğiniz tadilat kabil. Hatta oluşturmuş evetğunuz otomatik kuralların yapmış olduğu değişiklikleri belirli aralıklarla uyma etmenizi öneririz.

Video reklamın uzunluğunu belirleyin: Videoteyp reklamın uzunluğu, maksat kitlenizin ilişik düzeyine bağlı olarak belirlenmelidir.

Report this wiki page