Google Reklam Ajansı

Wiki Article

Bahsettiğimiz tamam mevzularda hevesli olarak iş veren Ümitos YILMAZ, yılların deneyimi ve yaptığı ustalıklerden kazandığı tecrübeyle birleştirdiği eğitimi sebebiyle, İzmir Google Reklam Kompetanı olarak alabileceğiniz en eksiksiz hizmeti sizlere takdim etmek için beklemektedir.

Reklamlarımızın asıl yapı taşı anahtar kelimelerdir. Bir görüşmeçi google bir anahtar kelime alfabep arattığında, bu anahtar lügat reklamlarımızda mevcut ise reklamlarımız kullanıcının kontrasına çıkacaktır.

Bir dahaki sefere versiyon yaptığımda kullanılmak üzere adımı, elektronik posta adresimi ve web şehir adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Google reklam kalite noktaı sıralamanızı çok önemli derecede etkileyen metriklerden biridir. Google reklam kalite noktaı reklam verdiğiniz sektördeki reklam sıralamanızı belirler.

Bir e-kâr sitesinde outdoor ürünlerinin bulunmuş olduğu kategoriye girip çökertme telefonları ile karşılaşmış olduğunız oldu mu? Varsayalım başüstüne tepkiniz nite olurdu? Muhtemelen karşınıza mevrut sayfaya bir kere henüz denetlemep ardından usulca tarayıcı sekmenizi kapatırdınız. Aslında anahtar kelimeleri ilgili gruplara ayırmakta bir falma buna benziyor.

Bu şekilde Google Ads hesabı oluşturabilir ve kampanyanızın ilk ayarlarını yapabilirsiniz. Şimdi aşamma ise açılış sayfanızı belirlemenizdir.

Anahtar kelime eşleme seçenekleri belirlemiş başüstüneğunuz anahtar kelimelerin hangi arama sorgularında reklamlarınızın gösterebileceğini denetleme etmenizi esenlar. Anahtar kelimelerinizde kullanabileceğiniz google reklam ajansı 4 farklı eşleme türü vardır.

Kısaca bunun midein reklam metinlerinde A/B testi yapmanızı öneriyoruz. Reklam metinlerinin kalite noktaını elbette etkilediğini Google net bir şekilde oransal olarak vermiyor fakat bizim bu konudaki tahminlerimizin yüzde 99’a kadar mevsuk bulunduğunu da kaydetmek isteriz. Yapmış evetğumuz yüzlerce test sonucunda kalite puanı hesaplanırken, reklam metninin ortalamanın üzerinde evet da altında sonuç vermesinin kesinlikle bir yüzdeye sahip bulunduğunu anlayabilmeyi sarrafiyeardık. Sizde yüzlerce oranlama yaparak bu sonuca haydi haydi ulaşabilirsiniz.

Google’ın size sunduğu reklam tariflerini bileğerlendirerek reklamınızı oluşturabilirsiniz. İsterseniz fevkdaki görseldeki kabil reklam bütçenizi kendiniz de belirleyebilirsiniz.

Sıralı eşlemeye ehil anahtar kelimeler, lafız öbeğinizin başına veya sonuna arama sorguları gelecek şekilde arama sorgularında gösterim düzenır. Anahtar kelimenizin başına ve sonuna keski nöbetareti (“) ilaveten bir anahtar kelimeyi sıralı eşleme haline getirebilirsiniz.

Anahtar lügat analizi ile ilişkin geçmişte yazdığım, yakında güncellediğim makalemı üfürükçülük etmek isterseniz buradan alalım sizi: Anahtar kelime analizi

Reklam sıralamasında başarılı yapmak dâhilin, en çok aranılan anahtar kelimeleri esrarkeşf edin ve olumsuz anahtar kelime sıralaması oluşturup kullanın.

Google Ads'i kullanmaya başlamanıza yardımcı yürütmek derunin, 2500 TL harcadığınızda size ücretsiz reklam kredisi olarak 2500 TL bile tığ vereceğiz.  Elan ziyade olgun edinin Kampanyalarınızdaki problemlerı yok etmek kucakin buradan bize ulaşın.

Türkiye’de internet kullanan takribî 60 milyonun kişinin yolu her tarih Google’a düşüyor. şayet bu insanlara dayanmak ve maksat kitlenize çalışmaletmenizi yahut kendinizi takdim etmek istiyorsanız, işte Google Ads harika bir prosedür!

Report this wiki page