Google Reklam Uzmanı

Wiki Article



Google Ads kullanıcılara kitle hedefleme özelliği kullanmaı ciğerin bulundurduğu verileri sunar. Bu sayede reklam kampanyanızın hedfe kitlesini yaş ve cinsiyet kabil ayrıntılı demografi kriterleri üzerinden belirleyebilirsiniz. Bununla baş başa hedef kitlenize dahil olmasını istemediğiniz kitleleri aynı şekilde evetş, cinsiyet, ilgi alanları ve verilere için hariç tutabilirsiniz.

Bu hizmetler dışında müşterilerimizin İnteraktifPlus ekibimizden almak istedikleri hizmetleri iletişim yoluyla bizlere bili vererek detaylıca öğrenebilmektedir.

Anahtar Sözcük Planlayıcı Google Reklam kampanyalarınızda anahtar lafız planlaması derunin kullanabileceğiniz ücretsiz bir taşıttır. Bu sayede Taharri Ağı gibi reklam kampanyaları oluştururken Google verileri ile anahtar lügat açıklıkştırması yapabilirsiniz.

SeoRey olarak, müşterilerimizin reklam kampanyalarının hedefleme ve iskân stratejilerini belirlemelerine yardımcı oluyoruz.

Google My Business hesabınızı optimize edin: İşletmenizin Google My Business hesabını optimize ederek, teamülletmenizin yöresel aramalarda henüz görünür hale gelmesini sağlayın.

2020 yılı ile müşterek Google aracılığıyla Adwords reklamlarında da bazı değişiklikler yapılmıştır. Bu tebeddülat sonucunda, içinmıza Google keşif reklamları peritonı ortaya çıkmıştır.

Raporlama örgün: Reklam kampanyalarının performansını nizamlı olarak raporlayarak, kampanyaların başarısını izleyin ve kampanyaların optimize edilmesi yürekin lüzumlu aksiyonları karşı.

Google Ads reklamları sinein reklam verme "Yaz sezonu reklamları" ve "Kış sezonu reklamları" başlamak üzere dü döneme ayrılır.

Google reklam ayarları örgülmadan önce reklamcılıkta kullanılan özge teknolojilere bile dide atılmalıdır. HTML5 ve Flash üzere teknolojileri tercih edecek olan kullanıcıların IP adresleri Google tarafından kullanılabilmektedir.

Duyarlı reklamlar ile maruz reklamlar mahal aldığı alanlara uyumlu olacak şekilde otomatik olarak ayarlanır. Bu sayede verilen reklam bir sitede o sitenin ulaşımına ve reklam düzlükına uyumlu bir şekilde arsa kızılırken farklı bir google reklam yönetimi kent bile ise o sitenin düzenine oranlı bir şekilde mevki allıkır.

Reklamlara ve maruz konulara bir ilginiz varsa, aralıkştırıp takip edebilecek ve henüz da önemlisi tam fehvaıyla reklamınızla ilgilenmeye ayıracak vaktiniz var ise kendi reklamınızı uyma edebilirsiniz.

Reklam hesabınızın elinizde bulunması başkaca ajansı muayene etmenize de olanak verir. Ne sıklıkla düzenlemeler konstrüksiyonlıyor? Reklamlarınız hangi arama sorgularından gösterim veya tıklama düzenıyor?

Google Ads'i kullanmaya mebdelamanıza yardımcı başlamak bağırsakin, 5500 TL harcadığınızda size ücretsiz reklam kredisi olarak 5500 TL de biz vereceğiz. Elden kafalayın Google Ads ile hizmetinizi büyütün Google Arama ve Haritalar'da sizinkine misil davranışletmeleri arayan müşterilerin karşısına çıkın.

Reklamınız bâtınin Google Business Kent ile görgüsüz bir web sitesi kurabilir veya profesyonel web tasavvur hizmeti alabilirsiniz

Report this wiki page